Vanliga frågor & svar

– Vad är berlinsås?
Det är vår version av en kebabsås, vi fick inspirationen i Berlin, därav namnet. Den gifter sig väldigt bra med vårt kött och tillbehör. Den är majonäsbaserad, smakrik och inte stark. Måste testas!

– Vad är speciellt med Holy Kebab?
Så länge vi kan minnas har vi ätit kebab på ett och samma sätt… fram tills i dag. På Holy Kebab vill vi ta kebaben till en helt ny nivå. Det är inte bara brödet, köttet (96% kötthalt), nya såser och marinerade grönsakerna som sticker ut. Det är helheten och kombinationen av alla dessa råvaror som ger dig en helt ny smakupplevelse.

– Vad ska man äta?
Signaturrätten och vår personliga favorit är det krispiga brödet, krispigt bröd på utsidan och mjukt på insidan. Serveras i en skål och äts ur som en sallad med gaffel, när man ätit ur en del kan man pressa ihop brödet och äta med händerna Den mest populära rätten är tallrikarna med pommes.

– Vad är glutenfritt?
Vi har glutenfri rulle, MEN den grillas i samma grill som det vanliga brödet. Våra fritöser har spår av gluten och vi hanterar rostad lök i salladskylen. Alltså finns det spår av gluten i köket Det säkraste är att välja med ris eller sallad.

– Är såserna laktosfria?
I skrivande stund är alla såser majonäsbaserade men fråga oss gärna.

– Vad är kidsens favorit?
De mest populära är kids box med pommes eller chicken pops med pommes Såsen kommer vid sidan och de populära såserna för kidsen är aioli, grilled pepper (mild o söt) eller klassisk ketchup.

– Allergener?
Kolla gärna in vår hemsida holykebab.se/allergener

– Har ni stark sås?
Vi har vår berlinsås i stark version eller så lägger vi på chiliflakes/cayennepeppar